ABC Ghiduri rapide - Webex, Google Classroom, Microsoft Teams, Zoom, Adservio.

Catre,

Toate unitățile de învățământ primar, gimnazial și liceal, din județul Iași

în atenția directorilor,

REF: ABC Ghiduri rapide - Webex, Google Classroom, Microsoft Teams, Zoom, Adservio.

în contextul întreruperii cursurilor pe fondul crizei epidemiologice, toate sistemele de educație traversează o etapă în care activitatea profesorului din sala de clasă, s-a transformat în activitate online, iar pentru mulți acest lucru a devenit o reală provocare.

Ghidurile conturate sub denumirea ABC Ghid rapid, destinate familiarizării utilizatorilor cu aplicațiile: Webex, Google Classroom, Microsoft Teams, Zoom, Adservio, se adresează elevilor și profesorilor, în egală măsură, cu scopul încurajării continuării studiului, al dezvoltării individuale și al valorificării acestei perioade, într-un mod constructiv. Fiecare ghid este ușor de parcurs, oferind soluții care conduc la o implementare și utilizare imediată a aplicației prezentate, atât pe laptop/calculator cât și pe telefon mobil/tableta.

Acestea sunt puse la dispoziție pe site-u! Inspectoratului Școlar Județean Iași, la adresa http://www.isjiasi.ro 

http://www.isjiasi.ro/documente/informatica/5%20ABC%20Ghid%20rapid%20Teams%20ISBN.pdf

http://www.isjiasi.ro/documente/informatica/4%20ABC%20Ghid%20rapid%20%20ADSERVIO%20ISBN.pdf

http://www.isjiasi.ro/index.php/curriculum-si-inspectie-scolara/informatica/documente-specifice-informatica/1109-abc-ghid-rapid-classroom

http://www.isjiasi.ro/documente/informatica/1%20ABC%20Ghid%20Rapid%20Webex%20ISBN.pdf

http://www.isjiasi.ro/documente/informatica/2%20ABC%20ghid%20rapid%20Zoom%20ISBN.pdf

 Vă rugăm să susțineți promovarea lor în rândul elevilor, părinților, cadrelor didactice prin postarea link-urilor pe site-ul școlii, astfel încât cât mai mulți dintre beneficiari să le poată consulta.

Inspector școlar pentru informatică, Prof. Emanuela Tatiana PĂDURARIU

Inspector scolar general Prof. Dr. Genoveva Aurelia FARCAS

Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi

Școala urmărește asigurarea unui învățământ de calitate care să conducă la egalizarea șanselor la promovarea unui comportament decent strâns legat de cinstre onoare respect reciproc toleranță prin dezvoltarea unor competențe aptitudini capacități.
Atitudini și creativități insuflând elevilor siguranță de sine forță fizică și morală astfel încât la terminare aceștia să fie capabili să se integreze și să se adapteze la schimbări într-o societate deschisă și democratică, în care accentul se pune pe inițiativă, pe capacitatea de asumare a responsabilității și pe respectarea legilor ei.

Search

Creare site scoala, realizare site scoala gimnaziala, Creare site primarie si administrare site primarie comuna Creare site scoala, administrare site scoala gimnaziala, Creare site primarie comunala, administrare site primarie, Creare site primarie si administrare site primarie comuna. Creare site UAMS - unitate de asistenta medicao-sociala  Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie, Administrare site liceu si creare site scoala,  Realizare site de prezentare afacere Bucuresti,  Administrare si creare site gradinita, Creare Website scoala gratuit