Str. Buridava, nr.10, IASI +4 0232 240 537 gimnaziu@vlahuta.ro

Şcoala Gimnazială "Alexandru Vlahuţă" IAŞI

Anunţ privind inspecţia la clasă pentru cadrele didactice ce participă la concursul de Titularizare 2019

Cadrele didactice repartizate pentru a susţine inspecţia la clasă, la Şcoala Gimnazială "ALEXANDRU VLAHUŢĂ" învăţători/ profesori învăţământ primar - Limba şi literatura română, elemente de pedagogie şcolară şi elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învăţământul primar, sunt aşteptate astăzi, 03.06.2019, ora 1430 pentru instruire şi tragere la sorţi a biletelor.

 

Deoarece astăzi nu au putut fi prezenți toți candidații se mai face mâine, 04.06.2019, ora 10.30 o tragere la sorți.

 

Dintre cei 24 de candidaţi repartizaţi la unitatea noastră pentru a susţine inspecţii, doi dintre ei nu s-au prezentat pentru a extrage bilete (Iordache Olga şi Irimesei Ioana).

Vedeti si articolul despre " Rezultate inspectii la clasa pentru titularizare 2019 ".

 

Adresa şcolii: str. BURIDAVA, nr.10, cartier Dacia

 

Detalii contact

Tel:  +4 0232 240 537

Adresa : Str. Buridava, nr.10, IASI

Email: gimnaziu@vlahuta.ro ,
 scoalavlahuta@yahoo.com 

Utilizare website, GDPR, Confidentialitate

Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi

Școala urmărește asigurarea unui învățământ de calitate care să conducă la egalizarea șanselor la promovarea unui comportament decent strâns legat de cinstre onoare respect reciproc toleranță prin dezvoltarea unor competențe aptitudini capacități.
 
Atitudini și creativități insuflând elevilor siguranță de sine forță fizică și morală astfel încât la terminare aceștia să fie capabili să se integreze și să se adapteze la schimbări într-o societate deschisă și democratică, în care accentul se pune pe inițiativă, pe capacitatea de asumare a responsabilității și pe respectarea legilor ei.