Înscriere/ Reînscriere Grădiniță an șc. 2020-2021

Descarca document - Anunt_inscriere_gadinita_2020-2021.pdf

Descarca document Anunț_Reînscrieri_gradiniță_2020-2021.pdf

Descarca document  - CERERE_DE_REÎNSCRIERE_LA_GRĂDINIȚĂ.pdf

ANUNȚ REÎNSCRIERI

Reînscrieri - în perioada 25 mai —5 iunie 2020 pentru anul școlar 2020 — 2021

Numărul de locuri aprobat în planul de îcolarizare pentru anul scolar 2020-2021

• Grupa mica - 2 grupe cu 40 locuri

• Grupa mijlocie - 1 grupă cu 31 locuri

• Grupa mare - 2 grupe cu 47 locuri

Cererile de reînscriere se primesc in format electronic de la doamnele educatoare de la grupă, se completează cu datele solicitate și se trimit în format electronic doamnelor educatoare pentru centralizare.

Notă: MENȚIONĂM CĂ REÎNSCRIEREA LA GRĂDINIȚĂ SE VA FACE ÎN PROGRAMUL INFORMATIC SIIIR DIN ACEST MOTIV VĂ RUGĂM SĂ URGENTAȚI REÎNSCRIERILE.

Părintii care nu depun cererile de reînscriere în perioada menționată (25.05.2020-05.06.2020), școaIa își rezervă dreptul de a înscrie alt copil în loc, conform cadrului normativ privind desfășurarea reînscrierilor la grădiniță.

Vă rugam sa raspundeti acestei activități importante!

Director, Prof.Marin Mirela

Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi

Școala urmărește asigurarea unui învățământ de calitate care să conducă la egalizarea șanselor la promovarea unui comportament decent strâns legat de cinstre onoare respect reciproc toleranță prin dezvoltarea unor competențe aptitudini capacități.
Atitudini și creativități insuflând elevilor siguranță de sine forță fizică și morală astfel încât la terminare aceștia să fie capabili să se integreze și să se adapteze la schimbări într-o societate deschisă și democratică, în care accentul se pune pe inițiativă, pe capacitatea de asumare a responsabilității și pe respectarea legilor ei.

Search

Creare site scoala, realizare site scoala gimnaziala, Creare site primarie si administrare site primarie comuna Creare site scoala, administrare site scoala gimnaziala, Creare site primarie comunala, administrare site primarie, Creare site primarie si administrare site primarie comuna. Creare site UAMS - unitate de asistenta medicao-sociala  Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie, Administrare site liceu si creare site scoala,  Realizare site de prezentare afacere Bucuresti,  Administrare si creare site gradinita, Creare Website scoala gratuit