Str. Buridava, nr.10, IASI +4 0232 240 537 gimnaziu@vlahuta.ro

KREATIKON - Ediţia a XV-a

SIMPOZIONUL NATIONAL KREATICON

 Creativitate, formate, performanta - sub patronajul Ministerului Educatiei Nationale

Editia a XV-a in perioada 9 - 11 Mai 2019 in Aula Magna Universitatea "Petre Andrei" din IASI

În perioada 09.05.2019-11.05.2019, Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” Iași, în parteneriat cu Centrul de Resurse Umane și Centrul de Consiliere Educaţională şi Formare Creativă “Ion Holban” din cadrul Universității “Petre Andrei”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Colegiul Tehnic „Ioan Holban” şi Asociația „Salvați Copiii” au organizat cea de-a XV-a ediţie a Simpozionului Naţional „Kreatikon. Formare-Creativitate-Performanță”. Deschiderea festivă a avut loc în Aula „Mihail Kogălniceanu” a Universității „Petre Andrei” din Iași, iar partea a doua a manifestării ...mai mult

02._afis-kreatikon-2019-1.jpg

Detalii contact

Tel:  +4 0232 240 537

Adresa : Str. Buridava, nr.10, IASI

Email: gimnaziu@vlahuta.ro ,
 scoalavlahuta@yahoo.com 

Utilizare website, GDPR, Confidentialitate

Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi

Școala urmărește asigurarea unui învățământ de calitate care să conducă la egalizarea șanselor la promovarea unui comportament decent strâns legat de cinstre onoare respect reciproc toleranță prin dezvoltarea unor competențe aptitudini capacități.
 
Atitudini și creativități insuflând elevilor siguranță de sine forță fizică și morală astfel încât la terminare aceștia să fie capabili să se integreze și să se adapteze la schimbări într-o societate deschisă și democratică, în care accentul se pune pe inițiativă, pe capacitatea de asumare a responsabilității și pe respectarea legilor ei.